Travelcards

Vind je het altijd maar lastig om na een indrukwekkende reis aan anderen te vertellen wat je hebt meegemaakt? Of ben je ook zo benieuwd naar wat de reiziger nu écht heeft beleefd?

Travelcards biedt de oplossing. 120 Praktische, luchtige en verdiepende vragen, afgewisseld met opdrachten die de avontuurlijke reiziger én de nieuwsgierige thuisblijver de kans geven om een indrukwekkende reis op een bijzondere wijze opnieuw te beleven.
Op deze manier laat je de mooie reisverhalen niet verloren gaan. Een echte musthave en het leukste cadeau voor iedere reiziger én thuisblijver dus!

Travelcards is door Lonely Planet NL uitgeroepen tot musthave van de week!

Gebruik Travelcards met anderen of in je eentje na iedere reis met een rondreizend element.
Backpacken, roadtrips, groepsreizen en lange-afstandstochten te voet of per fiets. Je deelt en herbeleeft ze met Travelcards!

Share your stories &
Relive your adventures

Travelcards

Toepassingen Travelcards

Wat eerst begon als een tool om na je reis je verhalen te delen en je ervaringen opnieuw te beleven, groeit door fans uit tot iets nog waardevollers!
Mails stroomden binnen met toepassingen waar fans Travelcards voor gebruiken.

– Tijdens een reis, om leuke en verrassende gesprekken met andere reizigers te hebben
– Na een stage in het buitenland
– Na een studiereis of werkreis
– Als integratietool voor buitenlandse studenten
– In de eerste periode van je emigratie
– Als coachingstool
– Als huwelijkscadeau voor echtparen die op huwelijksreis gaan
– Om op school op een leuke manier te vertellen hoe je vakantie was (basisonderwijs bovenbouw en middelbaar onderwijs)
– Als levensvragenset
– Voor reisbloggers om originele content te creëren op je blog
– Als kaartjes voor in je scrapbook

Heb je al Travelcards en gebruik je ze voor iets anders? Stuur dan een mail. Altijd leuk om deze lijst nog verder uit te breiden!

Bestel Travelcards

Levertijd Nederland 2-5 werkdagen, België 3-7 werkdagen.

Travelcards, started from scratch

Wat allemaal begon met een idee bij een ijskoud biertje na een dag hiken in Nieuw Zeeland, is langzaam werkelijkheid geworden. Elke keer als ik terug kwam van een reis lukte het voor mijn gevoel niet om echt te vertellen wat ik had meegemaakt. Een reis doet veel met je. Je hebt zo veel gezien, zo veel ervaren..!

De meest gestelde vraag die je krijgt als je terugkomt van een reis is: “Hoe was het?” Niets is zo verlammend als deze vraag. Waar moet je beginnen?! Daarom heb ik Travelcards ontwikkeld. Een tool die de reiziger in staat stelt om zijn ervaringen en verhalen écht te delen bij thuiskomst.

Na 2 jaar van idee tot ontwikkeling kan ik niet geloven dat Travelcards nu klaar zijn voor gebruik. In de laatste fase heb ik me suf gesleuteld aan teksten voor het doosje, de poster, de flyer en de site.

Met mij ook vele familieleden en vrienden die braaf weer met me wilden meedenken over 1 bepaalde zin, komma of vraagstelling. Zucht, niet alweer Lyndsey..nu effe niet! En dan heb ik het nog niet eens over wat de grafische jongens van Homo Ludens allemaal voor me gedaan hebben! Wat een toppers zijn dat zeg!

Started from scratch. Een demoversie stuk voor stuk uitgeknipt en getypt op een typemachine, die ik op een donkere winteravond via Marktplaats kocht. Vertypt! Shit! En weer opnieuw! Lonely Planet noemde mijn idee “worth pursuing”. En dat is wat ik heb gedaan.

I chased my dream! And I’m still chasing it!

Veel plezier met Travelcards!
Avontuurlijke groet,
Lyndsey