Lyndsey met de Travelcards

Over Travelcards en over mij

Zeg je Travelcards, dan zeg je vragen stellen en zeg je vragen stellen, dan zeg je Lyndsey. Niet voor niks is mijn bijnaam: “And-then-I-have-another-question”. (Ja echt, familie en vrienden maken hier altijd grapjes over.)

Als Social Worker en ervaring in zorg, welzijn en onderwijs onderstreep ik het belang van goede vragen en doorvragen. Ik begrijp de kunst van het vragen stellen als geen ander en dat is wat Travelcards biedt. Kwalitatief goede vragen die prikkelen, verdiepen, uitnodigen en aan het denken zetten om reisverhalen en bijzondere ervaringen te delen en opnieuw te beleven, omdat je ze niet verloren wil laten gaan.

Ik heb me altijd afgevraagd wat ik kon doen met al die reizen de ik heb gemaakt. Oke, ik verdiepte mezelf en werd er een rijker en openminder persoon door, maar ik had altijd de drang om er meer mee te doen. Travelcards is het antwoord op deze zoektocht. Mijn drang om mensen te helpen en mijn jarenlange reiservaring komen hierin samen. De perfecte combinatie!

Er rest mij niks anders dan je ontzettend veel plezier wensen met Travelcards en nog een leuk weetje met je te delen;

Wist je dat elke achterkant van een kaartje uniek is? Op de stippellijn staat telkens een vervoersmiddel en daar tussen een bestemming. Je zou alle stippellijnen als een grote puzzel aan elkaar kunnen leggen. Leuk detail he? ?

Lyndsey met de Travelcards