Ervaringen van klanten

“Ik heb de travelcards ontvangen en ze zijn echt geweldig! Van ‘t weekend bij het ontbijt een travelcards-sessie gedaan met m’n vriend en echt heel leuk om zo herinneringen op te halen 🙂 Ik ben alvast fan, en zal de travelcards zeker ook aanraden bij familie en vrienden!”
Annemarie van der Sterren

“Het werkt echt!”
J. Linssen

“Naar aanleiding van het stuk in de Limburger, een set gekocht voor mijn vaak reizende dochter. Zij is er superblij mee en weet zeker dat de kaarten zowel tijdens als ná haar reizen, heel erg vaak gebruikt gaan worden.”
Jacqueline Penninkx-Clement

“Ook leuk met je eigen man/reismaatje, om samen je herinneringen aan mooie reizen op te halen!”
Petra Reedijk-Revelman

“Zelf ervaren hoe leuk het is om op deze manier je ervaringen met anderen te delen! Je deelt hele andere dingen dan het standaard waar je geweest bent en wat je gedaan hebt.”
Merel Somers

“Superleuk spel waarmee wij de herinneringen van onze prachtige Vietnam vakantie weer even hebben kunnen ophalen! Ook leuk om met collega’s te spelen als teambuilding / om elkaar beter te leren kennen!”
Debbie Hendriks

“Ik heb ze 320km meegedragen in mijn rugzak op mijn voettocht naar Santiago de Compostella. Door de kaarten heb ik hele leuke en verrassende gesprekken met andere pelgrims gehad in de hostels.”
Gert Pot